ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ο Μανώλης γεννήθηκε το 1967 στην Σητεία. Έχει καταγωγή από την Συκιά και τη Σφάκα. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Κοτσυφάκη από το 1995 και έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται ως υπάλληλος στον ΤΟΕΒ Παπαγιαννάδων.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από 23 χρονών, όταν για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές του 1990. Ως επικεφαλής  συνδυασμού, εξελέγη στη θέση του Προέδρου της τότε Κοινότητας Παπαγιαννάδων την οποία υπηρέτησε καθ’ όλη την τετραετία.

Στη συνέχεια, και κατά τις δημοτικές εκλογές του 1994 εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος, θέση την οποία κατείχε καθ’ όλη την τετραετία επίσης.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη και πάλι στην θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παπαγιαννάδων, θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα.

Από το 2007 συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παπαγιαννάδων, ενώ από το 2012 κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, και κατά την διάρκεια της ως άνω πορείας, διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς  και μόνιμα ενεργό μέλος , έως και σήμερα.

manolisdas@gmail.com