ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Γεννήθηκε στη Σητεία το έτος 1962. Είναι παντρεμένος με τη συνταξιούχο δικηγόρο Κατερίνα Παπαδάκη και έχει δύο παιδιά τον Σταμάτη, φοιτητή της Οικονομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και τον Παύλο, φοιτητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου .

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το έτος 1986. Από το έτος 1988 έως το έτος 1992 ήταν στέλεχος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας. Από το έτος 1992 εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών, αρχικά ως Δημοσιονομικός και κατόπιν ως εφοριακός υπάλληλος.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, ορίστηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ) έως την 31-12-2012 και την 01-01-2013 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Σητείας με αρμοδιότητα τα οικονομικά του Δήμου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου του Δήμου Σητείας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κατέχει τις παρακάτω  θέσεις:

·Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας

·Αντιπρόεδρος της Αγροτοτουριστικής Πολιτιστικής Δήμου Λεύκης Α.Ε.ΟΤΑ

·Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας

·Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Λασιθίου Α.Ε.ΟΤΑ

·Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρμένων

·Αντιπρόσωπος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας στην ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

avgoustinakis@sitia.gr