ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ο Λεωνίδας Τερζής (Δάκης) γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Το 1984 ήρθε στην Σητεία όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του Γιώργο, γυμναστήριο με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΟΝ GYM. Από το 2003 εργάζεται ως καθηγητής Φ.Α. Στο 1ο Γυμνάσιο Σητείας. Το 2007 και για δύο χρόνια ήταν καθηγητής στο Ι.Ε.Κ. Σητείας στην ειδικότητα ΄Β. Προπονητής Αθλημάτων. Από το 1998 ασκεί την προπονητική γυμνάζοντας αθλητές στίβου.

Ο ίδιος ήταν Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας στίβου από το 1994-1996. Είναι αιρετό μέλος του συμβουλίου της ένωσης Καθηγητών Φ.Α Λασιθίου. Είναι αντιδήμαρχος χωρίς αντιμισθία του δήμου Σητείας με αρμοδιότητες σε θέματα παιδείας, αθλητισμού, περιβάλλοντος, εθελοντισμού.

Έχει υπό την εποπτεία του την υπηρεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Σητείας, είναι πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), πρόεδρος την Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Επιχείρησης Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ.), πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής σχολικών μονάδων β/θμιας εκπαίδευσης.

 

 

terzis_l@yahoo.gr